Darmowa dostawa od 99 zł 
Email: biuro@puchatolandia.pl  tel. 572985127

Frendi- Kawałki w delikatnym sosie z jagnięciną 100g.

Kawałki mięsa z jagnięciną dla psów wszystkich ras, serwowane w delikatnym sosie stanowiącym zaproszenie do pysznego posiłku.

Dostępność: 355 szt.
3.47
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9
  • Paczkomaty InPost 9
  • Przesyłka kurierska 9
Więcej o produkcie
Waga
0.11 kg

Kawałki mięsa z jagnięciną dla psów wszystkich ras, serwowane w delikatnym sosie stanowiącym zaproszenie do pysznego posiłku. Aż 70% mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego w kawałku! Bez konserwantów i sztucznych barwników, za to bogate w witaminy i składniki mineralne.

Z witaminą E: dla prawidłowej pracy serca, układu pokarmowego i mocnych mięśni
Z witaminą D3: 
dla mocnych stawów i kości

Z witaminą B6: odpowiada za metabolizm białek, tłuszczów i węglowodanów, tworzenie czerwonych krwinek i prawidłowe działanie układu odpornościowego

Jod: wspomaga pracę tarczycy, mózgu, układu nerwowego, serca i nerek

Żelazo: przeciwdziała anemii, wspomaga metabolizm

Cynk:  wspiera zdrowie skóry i sierści

Mangan: reguluje działanie układu trawiennego, nerwowego i mięśniowego a także rozwój kości i ciśnienia krwi

Jagnięcina jest bogatym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Jest dietetyczna, lekkostrawna, wykazując się właściwościami prozdrowotnymi. Poza tym charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu śródmięśniowego, wysokim poziomem białka oraz znaczną zawartością witamin B1, B2, PP oraz B6, B12, folianów i składników mineralnych (zarówno makro, jak i mikroelementów.

Parametry:
Seria:
250ml
Smak(filtr):
Jagnięcina
Waga:
100
Faza życia:
Dorosły
Kraj dostawcy:
Polska
Długość towaru w centymetrach:
64
Szerokość towaru w centymetrach:
38
Wysokość towaru w centymetrach:
41
Waga gabarytowa w gramach:
16618.67
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: